top of page

Pogoji uporabe spletne strani OOZ Velenje

Vsebina spletnega mesta


OOZ Velenje, Stari trg 2, 3320 Velenje (v nadaljevanju OOZ Velenje), si pridržuje avtorske pravice za vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine spletnega mesta https://www.ooz-velenje.si/ ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na drugih spletnih straneh. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne ali komercialne namene. Prav tako si OOZ Velenje pridržuje pravico do sprememb vsebin, vključno s tem dokumentom.

OOZ Velenje bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. OOZ Velenje ne prevzema nobene odgovornosti povezane s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani, niti za morebitno zlonamerno kodo, ki bi se k uporabnikom prenesla s tega spletnega mesta. Vsi obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti OOZ Velenje niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Piškotki


OOZ Velenje na spletnem naslovu https://www.ooz-velenje.si/ uporablja piškote. Piškotki so informacije, ki se hranijo v spletnem brskalniku obiskovalca za vodenje seje, anonimno vodenje obiska spletne strani in normalno delovanje funkcionalnosti spletnega mesta https://www.ooz-velenje.si/.

 

Piškote delimo na dve vrsti:

  • Lastni piškotki (1st party cookies) izvirajo iz spletnega mesta https://www.ooz-velenje.si/, ki ga obišče obiskovalec in so lahko trajni ali začasni. OOZ Velenje te piškotke uporablja za shranjevanje informacij ob ponovnem obisku spletnega mesta. 

  • Drugi piškotki (3rd party cookies) izvirajo iz drugih spletnih mest, pod drugo domeno (na izvirni spletni strani merijo promet ali kakšno drugo funkcionalnost, ki jo ponuja tretje spletno mesto). Tretje strani lahko z njimi zbirajo podatke o uporabnikih različnih spletnih mest in jih uporabljajo za različne namene, kot so oglaševanje, analize, izboljševanje produktov.

 

 

Katere piškotke uporablja spletno mesto https://www.ooz-velenje.si/?
 

Obvezni lastni piškotki

Funkcionalni lastni piškotki

Funkcionalni drugi piškotki

Varnost osebnih podatkov


Spletno mesto https://www.ooz-velenje.si/ uporablja varno HTTPS povezavo, ki omogoča kodiran pretok informacij med vami in spletnim strežnikom. To precej oteži prestrezanje informacij morebitnemu napadalcu na povezavi med vami in spletnem strežniku. To je še toliko bolj pomembno, ker OOZ Velenje v spletnih obrazcih zbira nekatere osebne podatke, kot so ime, priimek, spol, datum rojstva, elektronski naslov, ipd. S posredovanjem teh informacij se obiskovalec spletnega mesta strinja, da jih lahko OOZ Velenje uporabi za namene obveščanja, in dovoljuje, da se ta obvestila pošiljajo na vpisan elektronski naslov. Od teh obvestil pa se lahko kadarkoli odjavi. Prav tako se OOZ Velenje zavezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljala v skladu z zakonom o varnosti osebnih podatkov, prav tako teh podatkov ne bo posredovala tretji osebi.

Izkoristite vse ugodnosti, ki jih ponujamo.

bottom of page