Ugodnosti članstva

OOZ Velenje, kot del sistema OZS nudi številne storitve in ugodnosti za naše člane. Povezujemo podjetja tako znotraj kot zunaj naše regije ter omogočamo dostop do vseh informacij, ki jih obrtniki in podjetniki potrebujete za uspešno poslovanje. Vse ugodnosti članstva si oglejte v nadaljevanju.

Naši svetovalci zagotavljajo strokoven servis za mikro, mala in srednje velika podjetja. Predpise spremljajo že v postopku sprejemanja in nanje tudi vplivajo. Zato znajo pravočasno predvideti vpliv zakonskih sprememb na poslovanje obrtnikov in podjetnikov.

 

Pokrivajo praktično vsa področja poslovanja podjetja (davki, delovno pravo, gospodarsko pravo, okolje, poslovanje s tujino, obračunavanje plač itd).

SVETOVANJE

Informacije, ki jih člani potrebujete pri vsakodnevnem poslovanju, so na voljo v reviji Obrtnik Podjetnik, ki jo boste brezplačno prejeli vsak mesec. Enkrat na leto lahko v reviji Obrtnik Podjetnik brezplačno objavite mali oglas.

Obveščali vas bomo tudi preko novic na spletni strani, rednimi elektronskimi obvestili, omogočili pa vam bomo tudi dostop do zaprtih vsebin na portalu  www.ozs.si.

OBVEŠČANJE

Zbornica redno organizira izobraževanja povezana z aktualnimi tematikami - od izobraževanj iz različnih področij zakonodaje, strokovnih izobraževanj, delavnic osebnostne in poslovne rasti in še mnogo več.

Članom so nekateri dogodki na voljo brezplačno, drugi pa po izjemno ugodni članski ceni.

IZOBRAŽEVANJE

 

Vsi člani lahko brezplačno predstavite svojo ponudbo izdelkov in storitev v spletnem katalogu ali aplikaciji za mobilne telefone MOJ OBRTNIK, ki deluje kot poslovni imenik za tiste, ki iščejo določene storitve in izdelke.

PROMOCIJA

 

Članom nudimo usmeritve, na podlagi katerih zagotavljamo zakonito poslovanje podjetij. V kolikor se zgodi, da se podjetje kljub temu sreča s težavami pri organih nadzora, nudimo v tem primeru članom pomoč, pri čemer mora poslovanje podjetja ostati v okviru zakonodaje. 

ZASTOPANJE

S članstvom pridobite kartico Mozaik podjetnih, s katero lahko koristite ugodnosti več kot 90 partnerjev kartice.

Na voljo so vam tudi ugodnosti, ki si jih člani nudijo med sabo. Izmenjavi se lahko priključite tudi vi – vse vaše ugodnosti bomo brezplačno promovirali na spletni strani mozaika podjetnih, pridobili pa boste tudi nalepke za označevanje prodajnih mest, ki bodo pritegnile pozornost vaših kupcev.
 

Koristite lahko tudi posebne ugodnosti, ki jih nudi naša območna zbornica.

ČLANSKA KARTICA POPUSTOV

 
 
 
 
 
 
 

Skupaj povezani smo močnejši!

ČLANARINA

  • Člani, ki osebno opravljajo dejavnost domače in umetnostne obrti - 10 EUR mesečno

  • Fizične osebe, samostojni podjetniki in gospodarske družbe v katerih je edini lastnik, družbenik, ki je zaposlen in opravlja dejavnost - 20 EUR mesečno

  • Člani, ki zaposlujejo delavce - 30 EUR mesečno

Včlanite se z izpolnitvijo pristopne izjave  ->

Pristopno izjavo pošljite na naslov:
OOZ Velenje, Stari trg 2, 3320 Velenje

 
OOZ Velenje

Združujemo obrtnike in podjetnike znotraj regije ter širše. Članom nudimo svetovanje, izobraževanje ter zastopanje!

E-naslov: masa.ipavic@ozs.si

Telefon: 03 898 2000

Uradne ure

Ponedeljek, torek, četrtek in petek

08:00 - 12:00

Sreda

08:00 - 17:00

Pošljite nam sporočilo

© 2019 OOZ Velenje  |  Z uporabo tega spletnega mesta se strinjam s Pogoji uporabe ter uporabo obveznih piškotkov.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now