top of page

Vabilo na Kongres kozmetikov in frizerjev - Kongresni centerThermana Thermana Laško, 15.10.2022
KONGRES KOZMETIKOV IN FRIZERJEV

Thermana Laško, 15. oktober 2022

Sekcija kozmetikov in Sekcija frizerjev pri OZS Slovenije tudi letos organizirata skupni Kongres frizerjev in kozmetikov, ki bo 15. oktobra 2022 v Thermani Laško. Za kozmetike in frizerje pripravljamo zanimiv, pester program z aktualnimi temami. Govorili bomo o aktivnostih sekcije za ponovno regulacijo nekaterih kozmetičnih storitev (stiliranje trepalnic in manikira). V programu pa bodo tudi predavanja s področja pedikure in laminacije obrvi. Dermatologinja Dr. Vesna Tlaker bo predstavila predavanje z naslovom »Hiperpigmetacije v praksi, naše možnosti in omejitve«. O digitalizaciji in organizaciji dela v salonih bo govoril Evgen Gec. Opoldan bo kratka predstavitev Davčne obravnave napitnin in Spodbud za zaposlovanje mladih.


Vitja Sikošek, specialist za prehrano in presnovo, bo govoril o vplivu presnove na kožo in kako lahko z dodatnim znanjem iz presnove dosežemo boljše rezultate pri strankah. Izvedel bo tudi praktično delavnico z vajami za udeležence. Popoldan bo strokovni look&leran seminar za frizerje s Tomažem in Justinom Turkom. Program bomo zaključili skupaj s profesionalnim fotografom Blažem Žnidaršičem, ki bo predstavil enostavno fotografiranje (frizur, ličenja,…) za objavo na socialnih omrežjih.


Novosti boste lahko spoznavali tako na predavanjih, kot tudi na zanimivih predstavitvah razstavljavcev in dobaviteljev kozmetičnih in frizerskih izdelkov v preddverju dvorane. Zlati pokrovitelji kongresa so: Kozmetika Afrodita, Arlen, SPA Land in Trimužijat.


Vljudno vas vabimo, da se udeležite Kongresa frizerjev in kozmetikov, osrednjega dogodka Sekcije kozmetikov in Sekcije frizerjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije ter si rezervirate termin 15. oktober v vašem koledarju.


Kongres bo potekal 15. oktobra 2022 v Kongresnem centru Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija. Pot do lokacije in zemljevid je na voljo tukaj.

Vljudno vabljeni na Kongres kozmetikov in frizerjev!


Ksenija Pehlič Simončič, predsednica Sekcije kozmetikov


Smiljan Škarica, predsednik Sekcije frizerjev


0 comments

Comentarios


bottom of page