top of page

Strokovni ogled sejma IAA v Hannovru 22. 9. – 24. 9. 2022IAA TRANSPORTATION je postala vodilna mednarodna platforma za logistiko, gospodarska vozila, avtobuse in transportni sektor. Pod geslom "Ljudje in blago v gibanju" bo v Hannovru potekal novi IAA TRANSPORTATION. Z razširjenim konceptom dogodka bo prvič povezal ustrezne akterje iz gospodarskih vozil, avtobusnih vozil in logističnega sektorja z vodilnimi ponudniki tehnologij prihodnosti. Pomemben cilj novega koncepta je biti prva mednarodna platforma v prometnem sektorju, ki se bo vse bolj osredotočala na podnebno nevtralno in tehnološko preobrazbo celotnega prometnega sektorja.


Za vas smo pripravili strokovno voden ogled sejma IAA Transportation v Hannovru in tudi možnost neformalnih srečanj z različnimi proizvajalci in razstavljavci.


Program:


1. dan: četrtek, 22.09.2022: Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 05.00 uri zjutraj. Vožnja preko Karavank v Avstrijo in nadaljevanje poti mimo Salzburga v Nemčijo. Potovanje s krajšimi vmesnimi postanki na relaciji Munchen – Nurnberg – Leipzig – Halle. V večernih urah prihod v BRAUNSCHWEIG in namestitev v Pentahotel Braunschweig****. Večerja. Nočitev.


2. dan: petek, 23.09.2022: Zajtrk v hotelu. Nato takojšnja vožnja na sejmišče v HANNOVER. Obisk sejma po programu* ali individualni obisk. Večerna vrnitev nazaj v hotel v Braunschweigu. Večerja. Nočitev.


3. dan: sobota, 24.09.2022: Po zajtrku sledi povratek nazaj proti domu s krajšimi vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Ljubljano v kasnejših večernih urah.


CENA: za člane OZS ali GZS 190.00 EUR/osebo (cena velja do 2 udeleženca/podjetje), 365.00 EUR za vsako nadaljnjo osebo, 420.00 EUR/osebo za nečlane;


*Program skupinskih ogledov bodo prijavljeni prejeli naknadno.Izpolnjeno prijavnico – pogodbo pošljite na e-mail agencije: ljubljana@sajko-turizem.si. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na tel. št. (01) 24 44 850 oz. (02) 80 51 804 (od pon–pet med 09.–17. uro). Smatra se tudi, da ste vse pogoje iz te pogodbe sprejeli v trenutku nakazila-plačila z vaše strani.


0 comments

Comentarios


bottom of page