top of page

Sejem IAA Transportation
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je v partnerstvu s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo povabila predstavnike slovneksih transportnih podjetij, da se v okviru gospodarske delegacije, ki je potekala od 22. do 24. septembra 2022 udeležijo tudi ogleda sejma IAA v Hannovru.


Obrtno podjetniška zbornica Slovenije, Sekcija za promet ima razširjeno mednarodno mrežo stikov z različnimi logističnimi združenji in proizvajalci. V zadnjem obdobju so se stkale tesne povezave s proizvajalci tovornih vozil in avtobusov, saj morajo prevozniki zaradi hude mednarodne konkurence neprestano spremljati naprednejše transportne tehnologije. Namen obiska največjega strokovnega sejma gospodarskih vozil je v mreženju med logističnimi deležniki in podjetji ter pridobitvi novega znanja na področju tehnologij, novih evropskih praks, informacij s področja spodbujanja ekoloških spodbud in pridobitve novih poslovnih partnerjev. Tako so bili predstavniki prevoznih in logističnih podjetij v okviru gospodarske delegacije v Hannovru v času sejma seznanjeni z razmerami v panogi in z njo povezanih izbranih panogah, poslovnem okolju logistične panoge, ter mreženje in srečanje (B2B) s potencialnimi partnerji ter obisk sejma IAA.

Tudi na tem mestu gre zahvala podjetju MAN Truck & Bus Slovenija d.o.o., ki je poskrbelo za prevoz udeležencev na sejem.
Comments


bottom of page